Terugblik

Samengestelde Menwedstijd

zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016


Terugblik in beeld van Samengestelde Menwedstrijd Hellendoorn, 11 en 12 juni 2016.

Fotoalbum Helderse Voerluu: https://goo.gl/EEOqo5


Fotoalbum Johan Reinders: https://goo.gl/I9FTKN
In samenwerking met Hoefnet trachten wij tijdens de wedstrijd tussenstanden bekend te maken.

http://www.hoefnet.nl/nl
Procedure inschrijven samengesteldewedstrijd mennen
Tijdens alle forumbijeenkomsten van de KNHS dit jaar is er uitvoerig gesproken over de vele afmeldingen die samengestelde organisaties te verwerken krijgen en hoe dit een halt toe te roepen. Het menforum wil heel graag dit grote probleem van wedstrijdorganisaties oplossen. De analyse van het forum is dat dit hoge aantal afmeldingen het gevolg is van de ontstane ongeschreven regel dat je je op 1 januari voor alle samengestelde wedstrijden mennen (SWM) moet inschrijven, uit angst anders niet meer te kunnen starten. Het gevolg is dat iedereen zich op 1 januari inschrijft om maar op de startlijst te staan en kort voor de wedstrijd wel bepaalt of wel of niet daadwerkelijk deelgenomen wordt. De discipline Eventing heeft een aantal jaren geleden dezelfde problematiek gekend en die heeft op enig moment het besluit genomen dat maximaal 10 weken voor de wedstrijd ingeschreven mag worden. Sindsdien is in deze discipline het aantal afmeldingen naar normale proporties teruggebracht en zijn secretariaten slechts een korte periode druk met het verwerken van de inschrijvingen in plaats van het gehele jaar!

Er is dan ook besloten dat ook voorsamengestelde wedstrijden mennen er maximaal 12 weken voor de wedstrijd ingeschreven mag worden.

Deelnemers kunnen in de wedstrijdkalender in “MijnKNHS” zien wanneer de inschrijving voor welke wedstrijd geopend wordt, dus de planning wanneer je je voor welke wedstrijd kunt inschrijven is snel gemaakt. De inschrijfstress tijdens Oud en Nieuw is hiermee ook verdwenen.

Vanaf 01-01-2016 is digitaal inschrijven voor samengestelde menwedstrijden verplicht.

Dit kan via “ Mijn KNHS” op de site van de KNHS.

We zullen dan ook inschrijvingen die ons op een andere manier bereiken niet in behandeling nemen!!!         Terugblik op SGW juni 2015.


        De SWM in 2015 heeft mooie beelden opgeleverd.

        In ons eigen fotoalbum staan foto's van de opbouw van het marathonterrein en ook van het afbreken. https://goo.gl/A3T2ej Zoek de verschillen.....

        Voor de foto's van Johan Reijnders:

         

        https://goo.gl/nTr5ue

         

         Foto's van Wilco van Driessen

        http://goo.gl/CoE7t7

         

         

        Er staat een filmpje bij Youtube over de SGWM van 12 en 13 juni 2015.

        https://goo.gl/bLV8bt

         
        Extra informatie

        Terug