Leden delen hun passie

Corinda Hutterd is een van de eersten die haar passie voor het paard uit.
Zo trots dat zij MI is in de dressuur met Splash heb ik haar gevraagd hierover iets te schrijven. Hopende dat er meer leden zijn die iets gaan vertellen in de toekomst wat wij met elkaar mogen delen.

Hallo,
Zal me even voorstellen voor degene die nog niet weten wieik ben, ik ben Corinda Hutterd 26 jaar en kom uitHulsen. Reed altijd beetje recreatief maar echt een held op sokken!

In augustus 2011 via via in aanraking gekomen om Splash te gaan rijden. Ik had voorheen wel paar B proefjes gereden maar wou toch graag  wat anders.
Wendy Hulsink gevraagd voor les en haar mening wat ze er van vond. Hij is immers wel een E pony. Vergeet niet de opmerking ‘er komt ook wel wat de ring binnen als hij zich goed toont’ Splash had voorheen B gelopen met winst. Maar voor dat ik hem mocht rijden paar jaar stil gestaan.

Mijn droom was toen wel L1 +1 dat leek me wel heel wat als B amazone!! Naar een tijd lid geworden van de Hertruiters!
December 2011 hebben we ons eerste recreanten concours gereden en vanaf januari 2012 hebben we een startkaart aangevraagd!

April 2012 is Splash mijn pony geworden en daar ben ik de vorige eigenaresse nog steeds dankbaar voor al was het op dat moment niet makkelijkste beslissing was immers niet opzoek naar een eigen pony.
Naar een aantal maanden de eerste winstpunt weten te rijden in de klasse B. En toen volgende er meer en een aantal prijzen! De klasse B helemaal tot de 30 winstpunten uitgereden.
De L1 gelijk met de eerste wedstrijd ook winstpunt en prijs weten te rijden! Doel bereikt dus toch maar doel bijstellen naar de L2+1!  In de L1 indoor als outdoor naar de Overijssels kampioenschappen mogen rijden en netjes in de middenmoot mee kunnen rijden! Voor mij al een hele prestatie met mijn pony!

De L1 netjes uitgereden tot de 30 winstpunten in september 2013 ons L2 debuutgemaakt dat was wel even een flinke overstap! En ging zeker ook niet vanzelf! Daardoor kwamen soms ook wel de twijfels of we wel moesten doorzetten maar naar een tijdje is het ons toch gelukt! Doel misschien dan toch maar bijzetten naar M1+1?!?!  Na een poos de 30 winstpunten bereikt te hebben in oktober 2014 met Goudenijzer ons debuut gemaakt in de M1! En afgelopen December ons eerste winstpunt gereden in de M1!! Hoe mooi is dat iets wat je van te voren niet durft te verzinnen, zo ver te komen met je pony tussen de paarden! Voor mij toch een droom die uit komt!!

Mijn nieuwe doel voor 2015 is toch de M1+2 en het lijkt mezo ontzettend gaaf om keer een kür op muziek te rijden!

Met goede lessen van Wendy Hulsink en goede club les van Gerben Bekedam zal dat vast moeten lukken! En natuurlijk de goede hulp van mensen om me heen!

Lessen

Maandagavond zijn in beide rijhallen allround lessen. 
Dinsdagavond spring- en recreatielessen.